Měsíc v úplňku
Měsíc krásný ladný v úplňku
Měsíc krásný úžasný
Měsíc v úplňku, když svítí
šije svojí nití
příliv i odliv řídí
každého romantika to za srdce chytí
ladně pluje po obloze v úplňku
Měsíc v úplňku když svítí
šije svojí nití
Měsíc v úplňku když svítí tak tančí
Měsíc
ladně plující po hvězdné obloze v úplňku, tak tančí
Měsíc v úplňku tak krásný tak ladný
na nejž je pohled tak krásný a vzácný
- Měsíc když svítí v úplňku tak tančí -
Napsal Spisovatel - AKras