Anotace: Jezero v bývalém pískovém dole. I s nudapláží. Bohužel jsem tam nikdy nebyl.
Na pláž si ulehnout
snít si o moři.
S vlnkami si povídat
větrem nechat si česat vlasy.
Pak na zmrzlinu jít
najít své místo ve stínu lip
a mít svůj klid.
Kochat se přírodou
s děvčaty snít svůj sen
na nudapláži.
Bez ostychu být celý
sluníčkem opálený
jak čokoláda.
To určitě má každá ráda.
Skluzavkou si projet
s vodou být kamarád
u stánků dát si párek v rohlíku
pozdravit se s plavčíkem co kotvu má na triku.
Stříbrnou vodou dát se vést
jen jednou ze správných cest
pro ovlažení těla.
Tam na Sadskou pak vzpomínat.
Na vodu, lesy, pláže i lodičky.
Tam na Sadské...