Anotace: aneb Čarodějčin průvodce po lesích a hájích
"jež" na 5.řádku je snad dobře, na 6.řádku správně asi "kdož" jsou to jiné pády - a zrovna mluvíme o pádech, tak vznikla zajímavá paralela... některé studie upozorňují na jedovatost podbělu. Ve využívání rostlin není nic čarodějného, pokud při sběru nevzýváme temné síly. Báseň je hezká i dobře nazvaná, nejvíc se mi líbí první sloka.
22.04.2024 10:31:10 | Ezop
Děkuji za kritiku a náměty k přemýšlení. Na podběl se podívám, ale u některých rostlin záleží na tom, kdy je člověk sbírá. Třeba medvědí česnek nebo orsej jsou jedlé, ale jakmile vykvetou, už se pak jíst nesmí.
22.04.2024 14:55:17 | Fractura cordis aperta
naprosto miluju bylinky a touto básní jsi mi udělala obrovskou radost :)
22.04.2024 07:10:23 | zase já
Děkuji za návody na bylinky.
22.04.2024 07:08:39 | mkinka