Anotace: ...zdá se, človíčkové milí, že jste si jí včera prostě vysloužili :o)
Ty jedna čarodějko...chtělo by to Míšu...bolí kyčel, bolí rameno, bolí loket, bolí zápěstí, bolí i kloubky u palečku...pletu ti tožiž ponožky z trojté vlny a jde to ztuha...to ale pletu z lásky k tobě...z toho není ta blbá nálada...ale z toho bolení jak tělo chřadne...a dej pozor ať se nestřihneš do palečku...Cílinko moje ve St a Čt budu asi na inventůře, tak se nelekej, že se neozvu na literu...jinak je vše OK..políbení posílám Vám všem v Lišově...
21.11.2005 12:29:00 | Hančí