Měsíc večer celičký,
hlídal svoje hvězdičky,
ráno, věc to nemilá,
jedna se mu ztratila,
K Zemi padá hvězdička,
slyší vroucí přáníčka,
slůvka plná emocí,
milenců chce pomoci.
Nesmutni moc, měsíčku,
že jsi ztratil hvězdičku,
vždyť i další hvězdičky,
též potěší lidičky.