Fotky
Nádherné,
až dech se tají,
i ten pavouček a brouček myslí...
Och, jsme v ráji.
Snad jen úsměv...
Ptáček letí...
Budeme slavní,
my i naše děti.
Snad nás nezahubí,
když odhalení bylo.
Možná ta krása fotky,
odpuštění vytvořilo.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?