Otvírání studánek
Otevři se studánko,
zima už je pryč,
otevři se studánko,
já mám správný klíč...
dej mi vodu
do mých dlaní,
dej jí taky
ptáčkům - laním...
dej jí taky
zemi,...kvítkům...
dej jí taky
lesním skřítkům...
dej jí prosím
hodným lidem,
my za tebou
zase přijdem.
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (8)
Komentujících (8)