...pohladit bříška čmeláčků...mám ráda, když se muž za něžnost nestydí...tak se projeví pravý muž...
06.04.2007 20:30:00 | Lota
moc krásná...po přečtení básničky jsem na chvíli zavřela oči...hmmm, to byl krásný pocit...skoro se mi chtělo natáhnout prst a toho čmeláčka pohladit...
05.04.2007 23:19:00 | Lorraine
STIMPRE tak jsem si Tě přečetl, smekám a odedneška tě budu oslovovat Pane Básník....pěkná dílká máš, moc pěkná ;-)
05.04.2007 22:26:00 | Dejfor
Děkuju moc, ale myslím, že mám hodně moc co zlepšovat...
Moc se mi líbí vaše dílka :)
05.04.2007 17:10:00 | prostějanek