Ptáci ve vzduchu volně létají,
mezi korunami stromů si hrají
Nebe sluncem prosvícené mají,
svobodní jsou, na nic nehledí
Ráno své melodie zpívají,
s jejich písní se svět probudí
Každý den nový příběh začínají,
radost a naději v srdcích vzbudí
Pod sluncem se lesní stíny šíří,
vzduch je plný šumění listí
Ptáci nás svým zpěvem v srdci hřejí,
do širého okolí se jejich písně šíří
Stromy se vánkem něžně houpají,
ptáci svými písněmi les ožívají
Všude kolem dub, borovice či jeřáb voní,
v mlází zvířata svůj klid nachází
V lesním tichu jejich srdce ladně zní,
zástupy stromů něžně a tiše zpívají
Lesní život se vesele hemží,
každý tvor si v přírodě své místo najde
Když můžeš pozorovat, jak les "žije", duše ti pookřeje a svět, i kdyby nechtěl, i kdyby se bránil zuby nehty, se zklidní...tady JOOO:-)*
24.05.2024 18:45:37 | cappuccinogirl
příroda mě hodně uklidňuje a vždy si v ní urovnám své myšlenky, nejraději zajdu do lesa, zavřu oči a zaposlouchám se do toho ticha, které mě obklopí a přitom poslouchám zpěv ptáků...
24.05.2024 19:11:50 | Misha