- naše krásné slunce -

- naše krásné slunce -

 - naše krásné slunce -

 

Slunce na nás krásně svítí
šije na nás paprsky svoji nití,

 

svými paprsky svými nás hřeje
každý je rád, když slunce hřeje

 

slunce vyhřívá každý kout
vyhřívá každý kout, kde není stín

 

slunce zahřívá vše, celou planetu
slunce hřeje i každou moji větu

 

když je krásně, chtějí se mi skládat básně
a to krásné sluncem plné paprsků

 

sluncem plné paprsků rozehřívájící vše.

 

To je naše Slunce každý ho má rád
každý ho rád má, má ho rád neboť lidé slunce jsme

 

lidé Slunce jsme a tak to bude napořád

 

...

Básník AKras

Autor Akras, 31.05.2024
Přečteno 47x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, Žluťák, Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí