Anotace: …pro Sonador a dámy z jesenicka
Slunce dá sbohem jesenickým kopcûm
je po dvacáté stejně tak i po dešti
byť z kapliček neslyším bití zvonců
doufám že se mi to v létě poštěstí
jé!:) to se máme, Márty... krásná je, děkuju moc:*
03.06.2024 22:24:01 | Sonador
Ano a rád
04.06.2024 07:25:08 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?