Anotace: lituji svou jinak dobrou milou kanarádku Páju, že se ta úporně štítí žab- až je z toho nešťastná(-***
do ticha
do ticha
padají z Měsíce žáby
posnídají rosu
vůkol rozestřenou po zemi
a dřívv než přijde
rozespalý host
se některé z nich promění
v úhledné družičky
shánějící závoj
pro roztoužený den
*
Já jsem měla na logopedii poučku nekunkat, máma mí říká, že jsem žába.
06.06.2024 09:17:23 | mkinka