Tanvaldské léto
Během letního večera v Tanvaldu
slunce pomalu klesá
jen ptáci na modrém nebi
opisují kružnice
jakoby už chtěli nový den
Horký vzduch se chvěje
V odpoledním dni
nad tanvaldskými kopci
a parkem voní pyl borovic
jež se sype k nohám
nebo na vyšlapané pěšiny
Sedím ve stínu stromů
kde vidím jak na šňůrách před domem
voňavé prádlo schne
v pomalých poryvech větru.
Na azurovém nebi ptáci nelétají
a hledají každý kousek stínu
kam by složili křídla
Přečteno 57x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Anfádis, Bufik, zase já
Komentáře (2)
Komentujících (2)