Letní hřmění
Letní hřmění nad to není
Láska přiletěla ve mžiku
A začala bouře
blesk a hrom,
vichřice
my dva tisknouti se nejvíce
k sobě k sobě
naše ústa jedny byly
bylo to tak úžasné a krásné
romantické a překrásné
překrásné a romantické
že naše láska ještě zesílila
my choulýcí se k sobě
zase hrom a blesk
nám to ale nevadilo
měli jsme jeden druhého
taková je naše láska
silná pevná
pevná a silnější
než hrom a blesk a plískanice
…
Spisovatel Akras