- Léto jak má být -

- Léto jak má být -

- Léto jak má být -

Léto jak má být, horko
Léto jak má být, bouřky


Léto jak má být, plískanice
Léto jak má být, ovlažit se


Léto jak má být, schladit se
Léto jak má být, zaplavat si


Léto jak má být je létem pro všechny
Léto krásné teplé léto


Léto krásné bouřlivé občas
Léto bouřky přiletí zas


A zase se ochladí a je všem dobře
Ochladí se ale zase přijdou horka


Zase přijdou horka a je zase Léto.


Krásné teplé léto s vlahými nocemi

To je to naše léto

 


Spisovatel Akras

Autor Akras, 10.07.2024
Přečteno 57x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Fialový metal, annanymsová, zase já, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí