Moc hezká slova tě napadají,
moc krásnou představu vyvolají
ožije palouk, slunce ho pohladí
rosence pár prvních paprsků nevadí
vánek jejich horkost ochladí
a víly v trávě dovádí...
Ráda jsem se k tobě trošinku přidala, opravdu milé dílečko.
17.07.2024 21:46:38 | cappuccinogirl