- krásný den -
Je krásný den, když slunce svítí
když slunce svítí je krásný den,
Je krásný den, když slunce svítí
je krásný den, když svými paprsky obklopuje nás,
když svými paprsky hřeje nás
zahřívá nás svými paprsky a to přímo nebesky,
přímo nebesky s vesmíru
letí paprsky na naši malou Zemi
a dělá radost všem
…
Spisovatel AKras