- sklenice vína -
sklenice vína plná
stou se připijí
sklenice vína
na zdraví se připijí
sklenice vína
každý, ji chce mít nejlépe plnou
z ní mít náladu líbeznou
náladu líbeznou
jako ten růžový květ
co zná každý nazpaměť
jako ten růžový květ
tak krásný a sladký
takové je víno
čarovné a krásné a něžné
…
Spisovatel AKras