Anotace: Koukáte se někdy nahoru? Když je noc a hvězdy začínají svoji šou.Když kolem tebe letí kometa rychlejší než všechny koně světa .
Kde se čas ztrácí,
ona samotná na místě je,
modrá koule tančíci své kráse.
Země, náš domov, ve vesmíru září,
kde čas nemá žádnou roli , ticho a tma plná světel.
V té obrovské prázdnotě jsme jen malý záblesk,
chvilkové nesnází.
Kroužící v kosmickém tanci,
Slunce září, dává teplo a život.
A my tu stojíme, ztraceni v kráse,
V náruči vesmíru, plni snů a naděje.
V nekonečném prostoru, kde čas plyne jinak.
Snažíme se pochopit, kdo jsme a kam jdeme.
Země, naše kolébka, ve vesmíru pluje,
A my, její děti, hledáme svůj osud.