Za zelenavé pahorky
zapadá zesláblé slunéčko
vykoupe huňaté ovečky
v červeném víně
Hřejivým polibkem do vlasů
pohladí na dobrou noc
ukládá se ke spánku
ve fyzikálním klíně
vesmírné soustavy
Zrcadlí své zlaté nitě
v každičké z hladin
všech vodních soustav
těší se třpytivému odlesku
Měsíci posvítí lampou
na jeho nočním putování
než převezme stráž
za ranního rozbřesku
Skvělá, obraz jsi slovy namaloval...
26.07.2024 17:35:06 | cappuccinogirl
Moc ti děkuji, popravdě, vhodný dokres veršů jsem našel později, ale úplně mi tam sedí. :-)
26.07.2024 19:06:32 | Kubíno