tvdohlavě zelená louka
poprosila pavoučka
když tak pevné nitě souká
zda by neušil trička
pro brouky i motýly
pro žížaly futrály
-
pavouček ten nelenil
šibalsky se zakřenil
a začal tvrdě smlouvat
za práci chce stálý plat
zcela zdarma parcelu
a jestli mu prej můžou dát
pavoučici za ženu
louka kývla proč by ne?
za oblečky
pro broučky
nelže poprvé...ne???