HORA
Co skrývá se za úsměvem,
co zračí se v tvých očích?
Kdo v objetí se mrazivém
nechal unést nocí?
Kdo podleh´ tvému přemlouvání
ke společnému životu
a kdo místo milování
okusil jen prázdnotu?
Cos slíbila za políbení?
Kdo vyznával ti lásku?
Kdo přijal něžné pohlazení
od stříbřitých vlásků?
Řekni koho´s ovinula
do bílého závoje.
Řekni, kde spí tichá těla,
těch, co vyšli do boje.
...
Teď už vím,
co skrývá se za úsměvem,
co zračí se v tvých očích.
Jsou to ti,
co v objetí se mrazivém
nechaj unést nocí.
Hora..o hory ..nebo.. ta jak tam skonali ti Sověti.. moje komentáře musí asi lidí dost vytáčet :
08.08.2024 14:04:57 | CoT