Luční tráva

Luční tráva

Anotace: Při procházce loukou vznikla tato básnička.

Luční tráva

Pružná jako baletka
štíhlá jako modelka
lehce kmitá na stranu,
asi hlídá nástrahu.

Vlásky má jak mimi,
takové krátké chmíří,
už se krátí její čas
slunce spalí její vlas.

Brzy ji vezme zubatá
né ta co lidi zde lapá,
na loukách ji stroje pokosí
na zimu, pro dobytek, co jíst musí.

Autor Marťas9, 01.08.2024
Přečteno 56x
Tipy 9
Poslední tipující: Pacik, Psavec, Marten, Ondra, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí