Anotace: Nová doba, ale nevím, jestli by všechny kravky souhlasně zabučely. Býčka jen tak nenahradíš.
Vyrazil býk na námluvy
chtěl by zplodit telátko
podle jeho něžné mluvy
kravku získá zakrátko
Ta však frkla, doba jiná
marné býčí sonety
z tvoji váhy strach mě jímá
radši tele z pipety