Obdržela jsem psaní
Od letošního léta
Byla na něm napsaná
Kvítky zdobená věta
Abych netesknila
Po malovaných sluncem
Vodumilných stulících
Vílách zkrásnělých tancem
Po pokladech vonících
Živou vodou z jezera
Sice už podzim straší
Metá teplo větrem ven
Až budu o rok starší
Čaromocný slunovrat
Rozpálí mě žhavým snem
Já se nepřestávám divit, zítra ma být 31, v sobotu 35, 20+ (údajně) ještě skoro měsíc a Anfádis už srartuje sněžný pluh a oprašuje baňky na stromeček...:-)
Ještě ty plavky nezastýlej a užívej:-)
22.08.2024 17:59:25 | Ž.l.u.ť.á.k.
Že léto mi ještě nikdy nepsalo
mě Afi teda dostalo
do kolen
ale čert to vem
jsi vyvolená
a vidíš a cítíš to skvěle:-)))**
21.08.2024 20:53:51 | cappuccinogirl
Prosim tě, Cappu, a má Tvoji adresu?
Prý Ti kdyžtak pošle aspoň mail.
A moc Ti děkuju. :)**
21.08.2024 21:05:19 | Anfádis