Ploskolebec z křoví čumí
hlavičku má placatou
zasyčet prý nahlas umí
proto dostal lopatou
Zasyčela černá mamba
tyhle hadí básně
prý ji není vůbec hanba
znělo to moc krásně
Chřestýš přišel o chřestidlo
to mu život změní
proto tohle motovidlo
už víc slyšet není