Cítím vůní suché posečené trávy
a celou mou tvář zahřívá zapadající slunce
Komu všemu je kolem mě do tance?
Jsem uprostřed pole sama v sobě
svlečena ze svých starých citů
oblečená do nového jemnocitu
Starý šatník vystřídal nový
Není potřeba minulé zloby
cítím vůni suché posečené trávy
Bude konec léta a začátek podzimu
Proto nachystám si huňatější peřinu
a všechnu lásku do zásob na zimu ukryju