Ve stínu palmy
Lístečky palem
s něžností hladí
Stín tělo chladí
před letním žárem
Pramínek vlasů
list z mořské trávy
S nádechem kávy
a zlatých časů
Zážitky chytá
jak rybář v sítě
"Jen počkej, mám tě,
rybičko hbitá!"
Vln a větru hlas
zní racků nářek
Příběhy dálek
a přímořských krás
© 2024 Slečna Amarylka
Krása!
Fotka je super, tak jak je u tebe zvykem, ale ta básnička... jako to pivo přede mnou - Excelent!:-)
:-*
26.08.2024 19:48:43 | Ž.l.u.ť.á.k.
To je ovšem velká pochvala, vážím si jí! Tak na zdraví! :-)) :-*
26.08.2024 19:54:26 | Amarylka
To si piš, na úroveň svého oblíbeného piva stavim málo co;-)
Pa, Amarylko:-*
26.08.2024 19:57:04 | Ž.l.u.ť.á.k.