MATCE PŘÍRODĚ

MATCE PŘÍRODĚ

Anotace: Vážně si ji, mocná je :)

Píšu text a luna nade mnou se třpytí,
mohu se v tomto okamžiku ještě krásněji míti?
A když nahoru, napadne se podívat má tvář,
ach, jakou krásnou vidím tu hvězdnou zář!

Motivace psát krásně se hledá na Zemi,
příroda nám všem nabízí své umění.
Moc má jako v pohádce víla,
úplně stejnak tak mne okouzlila.

Jaké to krásné kopce a hory,
ale i malebné prostředí údolí.
Když si v přírodě můžem jen tak usednout na kamení,
pozorovat vše- to větší krásy není.

Miluju kouzelné barvy květů, vůni lesa,
a i ten pohled na modravá nebesa.
Všechny ty vodopády i meandry řek,
příroda je na každou bolest lék!
Autor Klarina1919, 27.08.2024
Přečteno 52x
Tipy 6
Poslední tipující: Marťas9, CoT, Ondra, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Příroda je boží.

27.08.2024 11:43:33 | CoT

líbí

Třetí, čtvrtá sloka... moc hezké, souzním.

27.08.2024 10:02:29 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí