- Studánka -

- Studánka -

- Kouzelná studánka -

Znám studánku, kde křišťálový je les
Znám studánku, kde stříbrný je vřes

vřes je tak krásný a palčivý ladící do oka
vřes je tak překrásný hlavně každý měsíc do roka

že je odrážející paprsky září do nebes
paprsky září do nebes z vřesu stříbrného

každý měsíc do roka při úplňku
při úplňku je tak krásný každý měsíc

že kolem něj tančí víly
víly krásné líbezné

kolem vřesu stříbrného a studánky čarovné

 


Spisovatel AKras

 

 

 

 

Autor Akras, 28.08.2024
Přečteno 98x
Tipy 4
Poslední tipující: mravenec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

... úplný Sládek... děkuji...

28.08.2024 21:04:07 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí