Ladím
Jen lehce ladím,
stromy jsou ale krasavci,
podzim je barví do zlata
nemám proti nim šanci.
I tráva s námi drží basu
taky je lehce zlatavá,
to že se líbí i přes sucho
fotce jen lehce nahrává.
Jen klidně dýchat
s prostředím splývat,
nestříhat zlatou nit,
žít kde je mír a klid.
Už je to tak,začíná módní přehlídka podzimu. I pro mě je favoritem stromová kolekce. :-)
06.09.2024 22:14:50 | Kubíno
Pěkná, Marti. Já takhle umím ladit s podlahou v hospodě... aspoň myslím, už jsem to dlouho netestoval:-)
06.09.2024 13:44:43 | Ž.l.u.ť.á.k.