Anotace: Krásám přírody na pospas..
Už zase užívám si chvilky svobody..
Rozpustile skáču jako dítě do vody..
Z vody klidně do bláta a pak třeba do louže..
z kaluže zas do bláta, ať to pěkně zaklouže..
Pak půjdu válet sudy z naší stráně..
a do nebe na mraky zírat zadumaně..
sledovat stromů rytmické tančení..
a vítr podporující jejich taneční umění..
Poslechnu si ještě šepot divoké trávy..
v dáli se o slovo hlásí taky místní krávy..
Mezitím i motýli rozjeli tu vzdušné tango..
a já si lebedím a přikusuji sladké mango..
Už zase si užívám svobody čas..
Vzhůru krásám přírody na pospas..
a z chvilek svobody klidně chvíle
ať ten čas "pro sebe" v plné síle
dá ti, co tvá duše potřebuje...
tutálej tělo svý z kopce dolů
skákej a vískej si, křič si do luk
nech, ať tvá naděje levituje...
lebeď si, přikusuj k tomu krásu
lišce si klidně i na ocasu
projížděj sem a tam vzrostlý túje
abys pak pomalu zas svoje byla
a pro to soužití ve dvou se zcelistvila :)
08.09.2024 11:34:21 | šuměnka