- Oranžový východ slunce -

- Oranžový východ slunce -

- Oranžový východ slunce -

byl krásně neskutečný východ slunce
celá obloha byla do oranžova

byla to krása
byla to krásá nesmírná

slunce ještě ani nevyšlo
avšak celé nebe oranžové bylo

celé nebe oranžové bylo
krása to byla nesmírná

jak slunce vyšlo začalo pršet
začalo pršet

a jako každká kapka deště je krásná
je krásná a pokaždé jiná
kroužek do kaluže udělá

každý kroužek přece tak krásný a ladný
přece krásný a ladný ale pokaždé jiný

 

 


Spisovatel AKras

 

Autor Akras, 12.09.2024
Přečteno 33x
Tipy 7
Poslední tipující: karolinakarol, IronDodo, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásně napsané a krásně se četlo. Všechny ty odstíny jsem viděla před sebou.

13.09.2024 22:47:40 | karolinakarol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí