S přibývajícím pesimismem
dnes podzim sahá do větru
je plný metafor
a útržků
a cizích hlasů
stékajíc ze skal
puklých nezbytností života
--------------------------
vrtkavá tíže listů
z padání
chce projít
do jizev hrobníků
a zhojit
co se
dá