Podzimní vítr dneska ještě zpívá…
jak tušil by, že mysl mojí potěší
Vrátil se v čase kus a jeho teplá hříva
čechrá mi zátylek závany do smířliva
motá mi zápěstí průhlednou depeší
s otiskem vlastních zasunutých přání…
*
Podzimní vítr dneska vlídně přivál…
Roztančil seschlé lístky z ořeší
a cíleně se rozmělnil skrz očka od pletiva
ve snaze rozesmát, tu co se smutně dívá
Pak foukl na lemy kraječek u pěšin
Jen letmý polibek mi od něj zůstal v dlani…
díky_i nám bylo mile :)
na bowlingu, na večeři
celý den se ve své síle
nesl v duchu krásných vteřin...
13.10.2024 04:28:00 | šuměnka
To políbení větrné si chraň...
Je kouzelné tak jako dlaň
Které dotklo se...
Tvé přání objeví se třeba na nose
Žabky co skáče po pěšince
A možná stačí si jej chytit, aby se vyplnilo,
Co dodnes zasunuto bylo
v nejspodnější paměťové skříňce :-)
Dnes jen tak mile ..k milýmu dílku, ráda jsem u tebe pobyla:-)*
12.10.2024 16:16:02 | cappuccinogirl