- Měsíc -
Měsíc, když obloha jasná je
Měsíc svítí
Měsíc svítí
hvězdy kolem něj
Měsíc svítí, nekončící silou
nekončící silou svítí
hvězdy kolem též
když, Měsíc je v úplňku
je překrásný, úžasný
svítítí do všech stran
Za jasné oblohy, když Měsíc svítí
Je úžasný překrásný
Krásný Měsíc
…
Spisovatel AKras