Pivo elixír mládí

Pivo elixír mládí

- Pivo elixír mládí -


Pivo elixír mládí jest

krásnou zlatavou barvu má
zlatavou barvu má

 

chutná tak krásně sladce hořce
hořce tak nasládle chutná

 

je po něm každému skvěle
bublinky, krásná pěna, sklenice orosená

 

ve slunci zlatý třpyt, bublinky jen perlí
nikdy není než po pivu líp

sklenici dvě,tři

 

nádherné jsou to chvíle, dáme další
a tak stále ...

Pivo elixír mládí a zdraví je ...

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 14.10.2024
Přečteno 69x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, mkinka, die4roses, IronDodo, šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

bílá pěna láhev orosenááá...

14.10.2024 19:41:27 | enigman

líbí

to podepisuju :)

já pivo taky miluju

14.10.2024 08:33:23 | šuměnka

líbí

Děkuji za pěkný komentář, taky pivo rád.

14.10.2024 11:45:06 | Akras

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí