Krásný východ slunce

Krásný východ slunce

- Krásný východ slunce -

červený východ slunce byl
východ červený byl,

nádherný, kolem oranžová obloha
pohled na tu krásu nevídaný

pohled nevídaný na tu krásu
oranžové nebe z toho zebe

celé nebe bylo oranžové překrásné
oranžové nebe krása nesmírná

do toho červené slunce
podívaná krásná

i takové jsou náherné
slunce východy

bývají zřídka


ale jsou

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 16.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí