Nádherný západ slunce

Nádherný západ slunce

- Nádherný západ slunce -

Slunce zapadá nad obzorem níž a níž,
oblaka se barvý do krásných barev

obloha hraje všemi barvami duhy,
všemi barvami duhy hraje

slunce již zapadá,
je to krása úžasná

nebe vykouzlí nejkrásnější barvy,
nejkrásnější barvy vykouzlí

slunce již zapadlo

 

barevné nebe s obláčky ještě chvíli zůstalo.

Tak krásné nebe je při západu slunce.

Patří nám romantikům.

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 17.10.2024
Přečteno 30x
Tipy 3
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí