Pozdně pozdní rozloučení s létem

Pozdně pozdní rozloučení s létem

Anotace: Trošku jsem zaspala :D

Červené, modré, růžové, hloupé
všemi barvami jsem kvítky točila
a v poli mezi plavými klasy
jimi skoupě mezi stébla vstoupila.

Pak přisly žně s ostrou tváří kosy
která slámu a zrna zkrotila
Nezbylo nic ni barevné kvítky
tak chvíle léta skončila.

Však byl to krásný ten čas
kdy se má letní suknice točila,
tam kde nedošle chvíle teplá
tak jsem snad s radostí k(lidem) vstoupila.

Dlouho jsme se bažili a bavili
radostmi plné světla
dokud nepřišla mladá slečna podzim
a babím létem léto nezkrotila.

Tak skončilo pár hezkých chvil
možná i některémé plné hřejivé lásky
teď se na chvíli rozloučím
jen slzy neroňte
zas rok Až pole pokryjí zlaté pásky

Autor Laven De Brig, 18.10.2024
Přečteno 6x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí