Keře dřišťálu dohořívají
karmínovými listy
a shazují náhrdelníky korálků
do prachu podzimních cest.
Všechno jednou končí.
Co tu litovat?!
Vždyť jim jaro
ušije nový outfit.
Zima přinese odpočinek
letargického spánku.
Maestro dá znamení
a podzimu nota C oznámí codu!
vyrostl mi na zahradě zcela bez mého přičinění, prostě jen tak pro radost...
21.10.2024 12:56:08 | enigman
tyhle korálky
červení razí do dálky...
cesty zdobí
podzim říká "co by,
jaro nové dodá,
tak jich není škoda...
A Maestro Čas notě C dá právo veta:-)*
18.10.2024 21:58:48 | cappuccinogirl
jo, jo, na vizáž má příroda patent jedinečný
nelituj tedy - život je věčný!
18.10.2024 11:58:39 | šuměnka