Anotace: ....... asi asociace na Nema.....
Myslím, že bysme si mohly prohodit jména... Přecejenom jsi asi větší psychopatka než já :-)
09.04.2007 21:16:00 | lidus
no...rejnoci sice nejsou až tak neškodný... třeba to s tím Lovcem krokodýlů, jestli o tom někdo slyšel... ale nebudu tady zase pindat.... je to moc pěkný :) konečně něco nejen o smrti a tak.... :)
09.04.2007 20:45:00 | Marketka3x3
Chvíli mi trvalo, než mi došlo na kterýho Nema...:-) Ne, platýzem se nestávej, radší tou chobotnicí, to je praktičtější. Dá se škrtit víc lidí najednou :-). Nakazilas mě, potvoro :-)
09.04.2007 20:19:00 | lidus