- Horský potůček -

- Horský potůček -

- Horský potůček -

 

Potůček z ryzích hor

má křišťálově průzračnou

blankytnou barvu

 

průzračnou blankytnou barvu má

občas tvoří vodopád
občas tvoří tůňí

bývá plný pstruhů
krásných pstruhů

tůně bývají jich plné
bývají jich plné

nádherných krásných ryb
krásných pstruhů

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 01.11.2024
Přečteno 74x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, enigman, mkinka, zase já, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel