- Léto jak mělo být -

- Léto jak mělo být -

- Léto jak mělo být -

Letošní léto bylo jak má být
od května pařáky do konce srpna.

Pařáky do konce srpna byly
nádherné počasí nám tvořily.

Občas zapršelo, občas bouřka, hrom
zapršelo občas.

Koupat se chodilo v parné dny
v parné dny se chodilo koupat.

Tropická vedra dala každému zabrat
zabrat dala každému.

Bylo to krásné slunné léto

jako jedno z mála.

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 04.11.2024
Přečteno 44x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, zase já, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

škoda těch hrubek

04.11.2024 12:39:05 | zase já

1líbí

Trošku jsem to opravil, jinak dík za informaci, a děkuji za komentář.

04.11.2024 12:50:46 | Akras

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel