- Nový krásný den -

- Nový krásný den -

- Nový krásný den -

nový den, či sen
sen či opravdu den

ano opravdu, nový den
nový slunečný den

slunce vychází
obloha do oranžova

je to krásné probuzení
do nového dne

do nového dne krásné probuzení
nad takové není

začíná nový krásný den
krásný den

 


Spisovatel AKras

Autor Akras, 06.11.2024
Přečteno 73x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel