hlas listopadu je jako
ochraptělý muezzín
svolávající ty své
k bohoslužbě mlhy
obdivuhodné vrány slaví
každý - i ten zkrabatělý den
zapeklitými litaniemi
dramatických árií...
Bohoslužba mlhy...to je panečku představa...někdy na ni zajdu, ať zaslechnu ten vraní chór:-)**
06.11.2024 19:16:56 | cappuccinogirl
to máš teda recht!
a schopnost popsat zjevné poeticky natolik
že dramatické árie zní najednou jak medovník :)
06.11.2024 12:51:37 | šuměnka