- Slunečný krásný den -

- Slunečný krásný den -

- Slunečný krásný den -

Probuzením z rána
slunce začíná hrát
svými barvami po obloze

oranžová obloha je všude
je to opravdu krása

krása to opravdu je
začíná slunce tetelení

nad to není hned za ním
slunce vychází

je to nesmírná podívaná
slunce do oranžova
někdy do červena

to jen zřídka kdy
to je ale obloha plná
blankytných obláčků

nyní vychází naše slunce
naše slunce vychází

nejkrásnější přírodní úkaz
přírodní úkaz co může být

východ slunce



Spisovatel AKras

Autor Akras, 08.11.2024
Přečteno 91x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Sid, mkinka, zase já, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Je to tak.. :-)

08.11.2024 12:00:34 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel