Na suchou zem padá rosa
Po té rose chodím bosa
Chodím bosa po té rose
Ťapkají mi nohy bosé
Smutnou trávu kosí kosa
Ozývá se píseň kosa
Broučci čistí svoje šosy
Motýli si hladí nosy
Zpátky domů letí vosy
Kroužím boky tvary osy
Na tváři mám kapky rosy
Lehce běží nožky bosy
Zpívají si malí losi
Osud míchá svoje losy
Čtyřlístek prý štěstí nosí
Mé srdce ho vřele prosí
Ať jsem šťastná jako kosi, vosy,
kapky rosy…
(22.2.2008)
Hned je to pěknější, když se ten diktát napíše takhle:-)))
Super*
11.11.2024 22:32:19 | cappuccinogirl
Trénink je potřeba, ale tenhle tvůj vypadá, jako bys ho už ani nepotřebovala:-)
Paráda!
11.11.2024 21:17:41 | Ž.l.u.ť.á.k.
Nádherné hrátky. Smekám ti tady
Učitelka by zaplesala jistě
A já vlastne taky!! Napsané s humorem, čistě
jak jazykově, tak hravě dokonale, bez jediné vady
11.11.2024 16:22:48 | šuměnka
Je to, jako jazykové cvičení, ale roztomilé. Děti by z toho měly radost. :-))
11.11.2024 12:03:01 | Kan