Zase nám sníh Martin veze,
budou bílé louky, meze,
silnicím též příděl dává,
pro řidiče špatná zpráva.
Dlouhý nos teď Martin dělá,
příprava prý byla skvělá,
každý rok ty zprávy slyší,
výsledky se ale liší.
:-)
Martin se nám někde zasek,
mám z toho ksicht plný vrásek,
moje stará Artis lyže
místo sněhu beton líže,
zpuchřelý má navíc pásek,
tak když, pro radost všech krásek,
zkouším dlat holubičku,
nabiju si rypák...
tedy... ....nosu špičku.
:-)
11.11.2024 20:47:45 | Ž.l.u.ť.á.k.
Psal, že toho má moc
že nestíhá ani trochu
Snad prý, že do Vánoc
Priveze bílou sněhovou sochu.. :)
11.11.2024 19:22:29 | šuměnka