Placatej svět.

Placatej svět.

Anotace: Rybníček a louka, to se na to pěkně kouká.

Malej rybníček

k němu rovný chodníček.

Sluníčko na nebi svítí

v trávě všude samé kvítí.

 

Ach ta velká nádhera

do pozdního večera.

Šplouchám si to jen tak vodou

rybky kamarádky si krásně plavou.

 

Šlapu si to hebkou travou

náladu mám mile hravou.

Mám tu to tak hodně ráda

krunýřem krásným mám pokrytá svá záda.

 

Jsem tu a je mi celkem blaze

no není to jen pouhá fráze.

Můj rybník, mé štěstí, můj svět

sladko tu je i voní tu krásný květ.

 

Blaženost želvího života

jen samá zábava, žádná robota.

 

Mé placaté štěstí, 

můj placatý šťastný svět...

 

Autor Paulín, 13.11.2024
Přečteno 22x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Psavec, neumelec_zivota, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

13.11.2024 19:04:08 | mkinka

líbí

Pro dobrou náladu, a vzpomínku na léto u vody.

13.11.2024 19:06:19 | Paulín

líbí

Působí klidně a to je super, přeji hezký večer, Jita

13.11.2024 19:09:03 | mkinka

líbí

Díky a taktéž přeji.

13.11.2024 19:10:39 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel